Tags

, , , , , ,

Image

            Sunt foarte fericita ca mi-a trecut raceala aproape de tot asa ca am iesit la o plimbare, cu iubitul meu, intr-un parc foarte dragut din Rotterdam. Vremea a fost minunata astazi, se incalzeste pe zi ce trece.Este perfect pentru o zi calda de vara, sa stai intins pe iarba, sa citesti o carte sau doar sa privesti cerul de un albastru deschis. E locul potrivit si pentru catei, se pot plimba linistiti, intalni alti caini sau de ce nu, pot face o baie in zilele mult prea calduroase. 

          Am ales sa port un top pe care l-ati mai vazut in unul dintre posturi (aici), dar imi place foarte mult si ma gandesc ca il voi asorta la multe dintre tinutele mele, un cardigan crem, o pereche de pantaloni cu imprimeu floral si pantofii de la Zara cu scheleti. Bineinteles, nu a putut lipsi geaca de piele. Sunt pur si simplu indragostita de aceasta geaca, o pot purta in orice combinatie si tot nu ma pot satura de ea. 

          I’m very happy that I’m better, so today I went out for a walk with my boyfriend in a very nice park in Rotterdam. The weather was wonderful, it’s getting warmer everyday. The park it’s perfect for a nice summer day, to lay on the grass, to read a book or just stare at the light blue ski. It’s perfect also for dogs, they can walk, meet other doggies, or why not, take a bath in a hot day.

           I chose to wear a top that you’ve seen in another post (here)( but I like it very much and I am going to match it with many of my outfits), a cream cardigan, pants with floral print and the Zara loafers with skeletons. Of course, my leather jacket was present, I’m in love with this jacket, I can wear it in any combination and not be bored with it.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

         Macho a primit o jucarie noua, sper ca e la fel de incantat ca mine de ea. Din pacate nu il tin prea mult jucariile, reuseste sa le distruga pe toate in timp record. Dar pentru ca este un catel foarte simpatic primeste altele  :).

           Macho received a new toy, I hope he’s happy with it. Unfortunately his toys don’t last long, he manages to destroy them in record time. But because he is a very sweet dog, he receives other toys :).

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Top- H&M,  Cardigan – H&M,  Trousers – Minimum,  Loafers – Zara,  Jacket – Zara, Earrings- danish store,  Bracelets – H&M and Lucardi,  Purse – random brand 

Advertisements